Dit is een wat verouderde pagina; nu meer bezig met ander theater, zie www.xs4all.nl/~tantebep

In z'n Element

virtueel en interactief, door Herman Peeren


TheaterSport Team "In z'n Element" uit Rotterdam is een klein-maar-fijn team, bestaande uit vier personen. Bijzonder aan deze groep is dat de personen virtueel zijn: ze worden alle vier door mij, Herman Peeren, gespeeld.

Vanwaar deze egotrip? Ik ben bezig met een nieuw solo-theaterprogramma (uitgangspunt: "how virtual is reality, how real is virtuality"). In dit stuk wil ik qua spel gebruik maken van de vier "oer-elementen" vuur, water, lucht en aarde. Op zoek naar een geschikte trainingsvorm kwam ik terecht bij theatersport: een goeie methode om meteen voor publiek vanalles uit te kunnen proberen, waarbij je ook af-en-toe nog eens gigantisch op je bek mag gaan.

In het "dagelijks leven" speel ik in het duo Fred & Fred Star (straat- & kindertheater). Ooit was ik lid van een van de eerste theatersport groepen in Nederland: "De Blauwe Engel" uit Rotterdam.

"Wij" komen graag bij jullie langs voor het spelen van wedstrijdjes en/of om samen te trainen. Ook wil ik in Rotterdam "thuiswedstrijden" organiseren, maar momenteel heb ik nog niets concreets in gedachten; als jullie daar belangstelling voor hebben, laat het dan even weten, dan organiseer ik wat. Spelplezier staat voor mij voorop. Lijkt me leuk elkaar eens te treffen.


Wij zijn te bereiken via de Stichting Tante Bep, telefoon 010-4658604, fax 010-4653973, e-mail tantebep@xs4all.nl en dit alles in de Ooievaarstraat 25-e, 3035 XB in Rotterdam.