*** Nog beschikbaar t/m juni 2005 ***

Circus door Fred & Fred Star

Trees Trommelvlies:  "dit is uw laatste waarschuwing!" Fred & Fred spelen circus. Een hilarisch circus met kleurrijke sterren uit binnen- en buitenland. De Lange-Armen-Fanfare komt voorbij. Fred Sterk, de sterkste man van de wereld, is een heuse Belg. Uit Rusland komt de onhandige piano-jongleur: Fred Amadeus Sterrowitz. Knotsen vliegen heen en weer als Maestro Mario en zijn bevallige assistente Marina uit ItaliŽ de piste betreden.

Er is teveel lawaai!......... vindt Trees Trommelvlies van de lawaaiinspectie. Zij doet er alles aan om het circus te verbieden, maar of dit lukt?

Circus is een zap-achtige voorstelling: korte flitsende acts worden onderbroken door een spannend verhaal.

Van deze voorstelling is ook een speciaal aan Sinterklaas aangepaste versie; met een echte 'nep-Sint' en natuurlijk met Sinterklaas-liedjes. Een familievoorstelling, voor jong en oud!


uit de krant:

Gevarieerd
"Met het op levendige wijze uitbeelden van sprookjes, met circus-achtige acts, muziek en veel humor brachten de artiesten een gevarieerd program waardoor zowel de kinderen als de meegekomen ouderen op het puntje van de stoel bleven zitten."

(Weekend Post Hoogeveen, 21 april 1993)

 

Dolle pret bij Fred en Fred
"Het koppel Fred & Fred Star bracht een meeslepende en originele voorstelling waarbij de kinderen zich regelmatig al zingend en schreeuwend konden uitleven. Fred & Fred sloten hun optreden af met fakkel-'vuurwerk'. Een spectaculair einde van een spectaculair duo."

(De Hillegommer, 7 april 1993)

 

Geweldig
"Met weinig middelen slaagden de artiesten erin een hele vrolijke voorstelling te brengen. Aan de gezichten en de reacties te zien vonden de kinderen het geweldig."

(De Waalpost 5 januari 1994.
Foto: Peter Molkenboer, R'dams Dagblad 15/11/93)